Nieuwe namen bij Pukkelpop

De zomer is officieel gestart en dat betekent dat we nu écht kunnen aftellen naar de zomerfestivals. Zo ook naar Pukkelpop, dat vandaag komt aandraven met een lading verse namen waaronder Modeselektor, en The Walkmen-frontman Hamilton Leithauser.

Modeselektor doet de eerste dag de Boiler Room stomen en The Walkmen-frontman Hamilton Leithauser komt zijn solo-debuut voorstellen. Vrijdag kan je kennismaken met The Amazing Snakeheads en Young Buffalo. De eersten katapulteren ons terug naar de begindagen van Pukkelpop met een sound die doet denken aan The Cramps en The Birthday Party. Young Buffalo klinken dan weer als de kleinere neefjes van Vampire Weekend en Local Natives. Op vrijdag kan je je ook laten meevoeren door de energie van Nederlands dance/hiphop-fenomeen Mr. Polska.

Een dag later speelt Queens Of The Stone Age-gitarist Troy Van Leeuwen twee shows. In de namiddag kan je hem namelijk al aan het werk zien met zijn andere liefde Sweethead. Dj-sets zijn er van Secondcity en Francesco Rossi.

Pukkelpop laat ook twee annulaties optekenen: zowel Horse Thief als DJ Snake moeten door agenda-problemen afhaken voor Pukkelpop 2014.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =