AFF danst op Luke Slater, Pierre en Gewelt

Over exact 6 weken trapt AFF een gloednieuwe editie af met een knal! Op 1 & 2 augustus mikt het festival op verrassing, op feest én ontroering, op zwoele beats én gitaargeweld. Hoog tijd om de affiche aan te vullen met een stevige portie DJ-geweld!

Op vrijdag 1 augustus zal de legendarische Britse technopionier Luke Slater het festival headlinen. De sets van de man zijn hard, snel en stuiteren alle kanten uit. Eerder op de avond trekken Fuse-resident Pierre en Limburgs’ rijzende ster Gewelt het feest op gang met de betere techno- en housebeats!

Tegelijkertijd zorgt het jonge Voxed Recordings voor contrast. Met Oaktree (DJ), Gullfisk (live) en Gottland (live) heeft het label toptalent in huis dat garant staat voor knap electronisch knip-en plakwerk op het XPRMNT-podium.

Het Genkse feestcollectief Positif zorgt tot slot voor een AFFterparty in de gebouwen van C-mine. Met het Britse wonderkind John Heckle, Kiani & His Legion b2b Niles, Far Out Radio Systems en resident Fil gaat het feest door tot vroeg in de ochtend! Tickets voor de affterparty worden eerder op de avond verkocht aan de bonnenkassa op de festivalweide. Opgelet: beperkte capaciteit!

AFF vindt plaats op 1 en 2 augustus op de site van C-Mine in Genk. Eerder werden onder meer Thurston Moore, Fanfarlo, Yuck, Madensuyu, De Staat (NL), Robbing Millions, Warhola en The Prospects al bevestigd. Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 4 =