Affiche La Truite Magique compleet

La Truite Magique legt met de toevoeging van King Dalton, Pale Grey en Blackie and the Oohoos het laatste stukje van de puzzel: een betoverend festival waar naast een eclectisch muziekprogramma ook het culinaire aanbod en de sprookjesachtige omgeving een hoofdrol zullen spelen.

Bij La Truite Magique komt de magie van het festival in alle facetten terug. Daarom bouwen de organisatoren naast het reguliere podium op het terrein ook een bospodium waar verrassende pop-up-concerten plaats gaan vinden. “De naam geeft al aan dat die daadwerkelijk middenin het bos ligt waardoor de intimiteit en kleinschaligheid die we met het evenement nastreven, gegarandeerd worden”, klinkt het bij organisator Bob Muileboom.

De lokatie van het evenement – een feeërieke vallei in de Ardennen waar een idyllisch kabbelend beekje stroomt – staat momenteel vol in bloei. Het dominante groen wordt afgewisseld door een breed palet van met felle kleuren getooide bloemen en plantjes. Het enigmatische zomerbriesje dat tussen de heuvels glijdt waar ook de camping wordt gehuisvest, fluistert zijn goedkeuring voor deze zintuiglijke beleving.

Het festival vindt plaats op 22 en 23 augustus in Tevigny, vlakbij Houffalize. Eerder al werden o.a. Bed Rugs, ID!OTS, Town Of Saints, Marble Sounds en Mozes And The Firstborn aangekondigd. Info en tickets: www.la-truite-magique.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − een =