Studenten PXL-Music klaar voor Burnout showcase festival

Op woensdag 28 en donderdag 29 mei keert Burnout terug naar Quartier Canal in Hasselt. De Muziekodroom en Bootstraat worden omgevormd tot een showcasefestival waar je opnieuw twee dagen lang een sneak peek krijgt van wat er binnenkort in je playlist zal staan. Het programma wordt mee ingevuld door o.a. The Spectors, Warhola en DVKES.

Burnout schotelt je een muzikaal arsenaal van rock, pop en elektronica voor, helemaal tot bij u gebracht door de tweedejaarsstudenten muziekmanagement en muziektechniek van PXL-Music. Zij geven de afstuderende muzikanten een podium om hun eindprojecten voor te stellen aan het publiek.

Op de affiche mogen we rekenen op namen als Humo’s Rock Rally winnaar Warhola, Brutus, Double Veterans en talrijke anderen. Verder verwelkomt Burnout in Muziekodroom nog enkele alumni bands als The Spectors, The Guru Guru, Five Days en DVKES.

Naast de optredens is er de kans om buiten te genieten van allerlei soorten eten, drinken en natuurlijk een gezellige sfeer. Op donderdagavond, na alle optredens, gaat het richting club Forty Five om het festival af te sluiten met een knallende afterparty.

Alle info: www.burnoutfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 4 =