Nieuw Genks Minerfest richt zich op liefhebbers van het zwaardere werk

Jeugdcentrum Rondpunt 26 en jeugdhuis Ginsert in Genk vormen op 11, 12 en 13 juli samen het decor voor het gloednieuwe Minerfest, dat zich netjes tussen Genk On Stage en Absolutely Free Festival nestelt. Het festival richt zich met bands zoals A Traitor Like Judas, No Turning Back, Shai Hulud en Obey The Brave op de liefhebbers van het zwaardere gitaarwerk.

Minerfest programmeert op twee podia en gaat van start op 11 juli met onder meer A Traitor Like Judas, No Turning Back, Shai Hulud, The Maple Room en This Routine Is Hell. Een dag later maken bands zoals Stick To Your Guns, Bleed From Within, Adestria en 18 Miles hun opwachting. De slotdag van het festival op 13 juli wordt ingevuld door Obey The Brave, Heart In Hand, Call It Off, Shoot The Girl First en Widespread Disease.

Alle info: www.minerfest.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 12 =