50 Cent, Fatboy Slim en Pet Shop Boys op Lokerse Feesten

De verkiezingskoorts stijgt met de minuut, en ook de Lokerse Feesten leggen hun troeven op tafel en presenteren u een groot deel van hun programma. Ook dit jaar bieden de organisatoren u een zéér verscheiden line-up en een pak headliners. Met 50 Cent, Fatboy Slim, Pet Shop Boys en The Wailers tracht men in Lokeren de twijfelaars over de streep te trekken. Stemmen kan u reeds vandaag online door de aanschaf van dagtickets of het 10-dagencombiticket, of dit weekend als de verkoop van de 9-dagen combitickets van start gaat.

Het programma van het hoofdpodium aan de Grote Kaai wordt verder ingevuld met Fatboy Slim en Example op vrijdag 1 augustus. Voor de nodige portie oestrogeen op het podium zorgen Hooverphonic, Amy MacDonald en Lady Linn op zaterdag 2 augustus. Nieuw op donderdag 7 augustus zijn DJ Hazard & MC Biggie. 50 Cent maakt zijn opwachting op vrijdag 8 augustus. Een topaffiche is er ook op zaterdag 9 augustus met Arsenal en Pet Shop Boys. The Wailers en TLP zakken op zondag 10 augustus af naar Lokeren.

Het programma van de Red Bull Elektropedia Room wordt aangedikt met Kele Okereke, Raving George, CJ Bolland B2B Franky Jones, Murdock, Gunther D, Yves Deruyter, Safi & Spreej, Hermanos Inglesos, Zohra, Jan Van Biesen B2B Michael Midnight, Linde Merckpoel + Johnny DC en talrijke anderen.

De 40e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 10 augustus 2014. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =