Bobby Womack, Sheila E, Novastar en meer voor OLT Rivierenhof

Openluchttheater Rivierenhof is weer flink wat indrukwekkende namen op de affiche rijker. Onder meer Bobby Womack, Arsenal, Novastar, Girls In Hawaii en Sheila E spelen deze zomer in de sfeervolle setting van het Antwerpse park.

Gabriel Rios mag op 21 juni al aantreden in het Rivierenhof. In juli is het aan Sheila E (12/07), Hannelore Bedert (19/07), Bobby Womack (29/07), Melanie De Biasio (30/07) en Balkan Beat Box (31/07) om het mooie weer te maken. Girls In Hawaii maken op 9 augustus hun opwachting en nog die maand zijn zijn Bart Cannaerts (16/08) en Novastar (20/08) aan zet. Arsenal speelt ten dans op 4 september.

Info en tickets: www.openluchttheater.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + drie =