Afro-Latino Festival bevestigt 25 nieuwe namen

Afro-Latino Festival heeft voor zijn 16de editie niet minder dan 25 nieuwe namen bekend gemaakt. Farruko, Los Rakas, Babylon Circus, Bassekou Kouyate en Kes The Band vullen het rijtje eerder aangekondigde headliners aan en heeft daarbovenop nog 20 andere feestelijke namen in petto.

Zo strikt het festival ook nog Charanga Habanera, Be Ignacio, Maga Bo, Macka B, Yniel Jimenez, Rootsriders feat. Michell Brunings en Squadra Bossa feat. Buscemi & Aline Lua. Verder komen ook Staff Des Leaders, Los Callejeros, Deventer Vibes, MPS Pilot, TLP, Rakka, Ackeejuice Rockers, Beebuzz, Skarra Mucci, Lieders Of The New Skool, Supersonic, Groovalicious en DJ Chen naar Bree.

Afro-Latino Festival is en blijft een familiefestival bij uitstek. Op zaterdag en zondag is het kinderculturendorp open en mogen ouders hun kinderen tot en met de leeftijd van 13 jaar gratis meenemen. In het kinderculturendorp is er plezier voor grote en kleine kids, van springkastelen, schminkcorner, klimtoestellen, knutselactiviteiten tot heuse dans- en circusinitiaties! Er is zelf een aparte ruimte voorzien voor borstvoeding en verzorging van de allerkleinsten.

Afro-Latino Festival vindt plaats van 20 t/m 22 juni in Bree met o.a. Daddy Yankee, Busy Signal en Fonseca. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 10 =