Desertfest: nu ook in Belgische uitvoering!

De vaderlandse concertzalen pakken stilaan uit met hun najaarsprogrammatie. Vandaag maakte Trix bekend dat ze wel een héél grote vis hadden binnengehaald. Het gerenommeerde Desertfest slaat namelijk in oktober zijn tenten op in Antwerpen. Het heavy rock/psych/doomfestival dat al drie jaar het Londense Camden én Berlijn onveilig maakt, strijkt nu ook neer in de Antwerpse concertzaal die de laatste jaren een vaste pleisterplaats voor zware muziek is geworden.

Eerste namen op de affiche zijn het Zwitserse spacerockkwartet Monkey3, All Them Witches uit Nashville en Britse stonerlegende Electric Wizard. Desertfest zal plaatsvinden van vrijdag 10 tot zondag 12 oktober in alle drie de zalen van Trix, dus het spreekt voor zich dat er voor dit driedaags festival binnenkort nog heel wat namen zullen bekend gemaakt worden. Tickets en hotelaccomodatie kunnen wel al geboekt worden aan “early bird”-tarief vanaf 2 mei.

Roadburn aan de Schelde… Klinkt niet slecht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + zeven =