COEM zoekt geld voor nieuwe plaat

Na het succes van boyShouting & The Shareholders Of His Thoughts, een project waarbij Marc Wetzels van COEM via “aandeelhouders” op zoek ging naar inspiratie en geld voor een nieuwe plaat alvorens op te nemen, heeft hij besloten om het concept eveneens uit te breiden naar zijn hoofdgroep.

Niet dat het concept helemaal hetzelfde is. Deze keer kan men COEM na een optreden of via fundraising steunen. Wat er volgt is een optreden waar je plaat live geregistreerd wordt en daarna je eigendom te worden. De nieuwe nummers liggen vast, hoe het zal klinken niet; iets wat perfect aanleunt bij COEM’s jazzy kantje. Ook de uitgave van de plaat valt uniek te noemen: het is een nieuwe vinyl uitgebracht in een oude platenhoes (bijvoorbeeld van Duitse schlagermuziek of van Will Ferdy), omgevormd tot een zwarte platenhoes voor COEM, waarbij men door de letters heen nog een glimps kan opvangen van waarvoor de platenhoes ooit gediend heeft.

Voor meer informatie kan u op de website van COEM of op de COEM pagina van de World Of Crowdfunding-website terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 + 5 =