Dour Festival vervolledigt line-up Dub Corner

Dour Festival heeft het programma van zijn Dub Corner vervolledigd. Deze Dub Corner zal gedurende het hele festival geopend zijn, met niet minder dan vijf verschillende soundsystems. Liefhebbers weten dus waar ze hun hart kunnen ophalen.

Na het succes van de Dub Corner tijdens de vorige editie, heeft het Dour Festival-team beslist een nieuwe plek te voorzien. Voor de eerste keer zal de Dub Corner gedurende alle 4 de dagen van het festival geopend zijn. Dat geeft Dour Festival de kans om vijf gerenommeerde soundsystems uit te nodigen, in samenwerking met Reggae Bus.

Op donderdag mag Dour het Belgische soundsystem van Ion Youth ontvangen, voor een openingsfeest vol Dub, Ska & Roots – vergezeld door de groten van de Belgische scene: The Dukes Of SKAzzard, Irie Nation feat. MC Cash Flow, Forward Fever Soundsystem feat. Saimn-I, Ras Cloud and Ion One.

Vrijdag is het de beurt aan King Shiloh om de controle van de Dub Corner op zich te nemen, samen met MC Afrikan Simba.

Liefhebbers van Dub Made in France mogen zich verheugen! Stand High Patrol komt terug met hun eigen soundsystem, klaar om zes uur lang niets dan good vibrations te verspreiden. Tekenen present: het volledige Stand High Patrol, met Rootystep, Mac Gyver en Pupajim en special guests Marina P en Roots Atao.

Dour Festival sluit het mooie weekend af met een clash op topniveau. Twee gerenommeerde soundsystems: O.B.F feat. Soom T versus Iration Steppas feat. Danman.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − vijf =