Sjock Festival bevestigt meer namen

“Howdy Rockers and Rockettes”, klinkt het opgewekt bij de organisatoren van Sjock Festival in Gierle. Want na eerdere bevestigingen van o.a. Bob Wayne and the Outlaw Carnies, The Delta Bombers en Raketkanon worden nu een dertiental namen aan het programma toegevoegd. Onder meer Slim Sessna’s Auto Club, Reverend Peyton’s Big Damn Band, The Paladins en Psycho 44 maken hun opwachting tijdens de 39ste editie van het festival dat dit jaar zal plaatsvinden tussen 11 en 13 juli.

In alfabetische volgorde zijn het 56 Killers, Astro Zombies, Big Sandy & his Fly Rite Boys, Daddy Long Legs, Los Fabulous Frankies, Nico Duportal and his Rhythm Dudes, Psycho 44, Restless, Reverend Peyton’s Big Damn Band, Slim Cessna’s Auto Club, The Bronx, The Paladins en Voodoo Swing die aan de line-up zijn toegevoegd. Eerder werden onder meer Peter Pan Speedrock, nekromantix, King Hiss en Carolina and het Rhythm Rockets reeds aangekondigd.

Alle info: www.sjock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + 17 =