Kensington en Soldier’s Heart komen naar Urban Hymns

Urban Hymns kondigt met gepaste trots zijn laatste 3 bands aan voor de mainstage. Zo bevestigt het de Nederlandse band Kensington en van eigen bodem ook nog Soldier’s Heart en Deepfish.

Kensington speelde het voorbije jaar heel Nederland plat en won zowat alles wat er te winnen valt. Zo ging de band aan de haal met enkele 3FM Awards, een MTV EMA Award voor beste Nederlandse act en talrijke anderen prijzen. Dit jaar hoopt de groep ook voet aan de grond te krijgen op Belgische bodem en met het optreden op Urban Hymns is die eerste stap alvast gezet.

Soldier’s Heart zijn de winnaars van De Nieuwe Lichting 2013 van Studio Brussel. Met ‘African Fire’ scooorden ze afgelopen zomer een dikke radiohit. Deze zomer komen ze met nieuw werk. Noord-Limburg krijgt het als een van de eersten live te horen.

De lokale band Deepfish zal Urban Hymns openen op de mainstage. Klinkt niet vertrouwd in de oren? Opnieuw een reden dan om naar Bree af te zakken en dit jonge bandje te leren kennen.

Urban Hymns vindt plaats op zaterdag 13 september met o.a. Marble Sounds, Sir Yes Sir, Rhinos Are People Too, Astronaute en Bearskin. Alle info: http://www.urbanhymns.be.

http://www.urbanhymns.be

recent

Einstürzende Neubauten :: Rampen (apm: alien pop music)

Vijftien probeersels. Vijftien live-improvisaties die in de studio opnieuw...

Masters Of The Air

Toen begin deze eeuw Band Of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starburster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

verwant

Genk On Stage dikt affiche verder aan

Het gratis stadsfestival Genk On Stage kondigt de komst...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in