Genk On Stage dikt affiche verder aan

Het gratis stadsfestival Genk On Stage kondigt de komst van De Kreuners en Bart Peeters aan als headliners voor vrijdagavond. Nederlandse topacts Kensington en Gers Pardoel vullen de line-up van de Main Stage op zondagavond aan. Op het Factor J – terrein zal SONS, winnaar van De Nieuwe Lichting 2018, staan. Genks talent is vertegenwoordigd in de vorm van De Geest.

De Kreuners, zonder twijfel de Vlaamse comeback-van-het-jaar, staan vrijdagavond op de Main Stage van Genk on stage. Na enkele uitverkochte zaalshows in juni, trapt de band hun zomertournee af op het gratis stadsfestival. Alle grote hits passeren de revue. De line-up wordt op vrijdag verder aangevuld met Bart Peeters, die deze zomer met zijn ‘Brood voor Morgenvroeg’-tournee verder gaat op het succes van de overal uitverkochte clubtour in het voorjaar.

Ook op het Factor J terrein voegt men een nieuwe naam toe aan de affiche: de huidige nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel en ook De Nieuwe Lichting-winnaar SONS speelt daar zaterdagavond. Tot slot wordt vrijdagavond op de Fruit Stage De Geest, de band rond de Genkse singer-songwriter Geert Vanloffelt, aan de line-up toegevoegd. Hij stelt er als closing act zijn debuutalbum voor.

Onze noorderburen zijn deze editie sterk vertegenwoordigd op Genk On Stage. Zo worden publiekslieveling Gers Pardoel en stadionrockband Kensington zondag aan de line-up van de Main Stage toegevoegd. Die laatste stond vorig jaar nog in een tot de nok gevulde Lotto Arena en speelt drie weken na Genk On Stage voor een uitverkochte Amsterdam Arena. Gers Pardoel – die dit voorjaar trouwens ook twee Lotto Arena’s uitverkocht – gaat zondagavond de show van Clouseau op de Main Stage vooraf.

Genk on stage vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 juni. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =