Rock Werchter vervolledigt affiche

Het programma van Rock Werchter 2014 is klaar en telt 79 namen. Veertien nieuwe namen waaronder Bombay Bicycle Club, Paolo Nutini, tUnE-yArDs, Royal Blood en Lykke Li maken vandaag het plaatje compleet.

Radkey en Bombay Bicycle Club worden toegevoegd aan de line-up van donderdag 3 juli. Nieuw voor vrijdag 4 juli zijn Coely, Puggy en Paolo Nutini. Altrego, Jonny Lang, Twenty One Pilots, tUnE-yArDs en Ozark Henry zullen op zaterdag 5 juli optreden in Werchter. Oscar & The Wolf, Kuroma, Royal Blood en Lykke Li vervolledigen het programma van zondag 6 juli. Het uurschema van de optredens wordt snel bekendgemaakt.

Rock Werchter vindt plaats van 3 t/m 6 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + 6 =