Alcatraz Metal Festival strikt Marilyn Manson

Alcatraz Metal Festival pakt alweer groots uit en doet dat met een artiest die op zijn zachtst uitgedrukt tot de verbeelding spreekt. Niemand minder dan de Antichrist Superstar zelf, Marilyn Manson, sluit de eerste festivaldag af.

Heeft Alcatraz Metal Festival met Twisted Sister een band op de planken staan die in de jaren tachtig nog voor de nodige ‘politiek incorrecte’ opschudding zorgde, dan weet het met Marilyn Manson naar alle waarschijnlijkheid de meest controversiële artiest uit de voorbije twee decennia te strikken. Manson houdt van uitdagen, is zeer gesteld op vrijheid van meningsuiting, zegt waar het op staat en is er door de jaren heen met zijn aparte gevoel voor humor en intelligente snedigheid altijd in geslaagd om de fanatieke christenen des werelds moeiteloos in hun onderhemd te zetten. Hits als ‘The Dope Show’, ‘mOBSCENE, ‘I Don’t Like The Drugs (But The Drugs Like Me)’ en ‘The Beautiful People’ spreken na al die jaren nog steeds tot de verbeelding. Marilyn Manson is headliner op vrijdag 8 augustus.

Alcatraz Metal Festival vindt plaats op 8 en 9 augustus op de terreinen van campus VIVES in Kortrijk met o.a. Arch Enemy, W.A.S.P., Sacred Reich en Prong. Alle info: www.alcatraz.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 2 =