Brussels Summer Festival met Texas, Suede en Patti Smith

Het Brussels Summer Festival, dat zich tussen 8 en 17 augustus opnieuw huisvest in de Brusselse koninklijke buurt, geeft vandaag zijn eerste namen prijs. Met Patti Smith, Suede, Ozark Henry, Texas, IAM en Front 242 krijgt het festival alvast enkele fijne nationale én internationale namen over de vloer.

Brussels Summer Festival gaat van start op 8 augustus met op de affiche onder meer M en Patti Smith. Daags nadien is het aan Suede, Ozark Henry en Soon om de koninklijke buurt muzikaal te vermaken. James Artur en Texas zijn van de partij op 10 augustus terwijl een dag later Patrice en IAM in Brussel te zien zijn. Front 242 maakt zijn opwachting op 12 augustus. Verder zijn ook Dub Inc (14/08) en Sergeant Garcia (17/08) bevestigd. Meer namen volgen snel.

Alle info: www.bsf.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + 20 =