TW Classic met The Rolling Stones en Simple Minds

TW Classic pakt dit jaar weer groots uit. Op zaterdag 28 juni zullen The Rolling Stones de 13de editie van het dagfestival in Werchter headlinen. Het programma wordt verder aangevuld met bands van eigen bodem en internationale topacts.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood komen naar het Festivalpark in het kader van hun ’14 ON FIRE’ tour. The Rolling Stones spelen reeds voor de 2de keer op TW Classic. Hun eerste passage dateert van 2003. Simple Minds, Triggerfinger, Arno, Seasick Steve en Admiral Freebee delen de TW Classic 2014 affiche met The Rolling Stones. De ticketverkoop start op zaterdag 15 maart om 10u.

Info en tickets: www.twclassic.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vijf =