Pukkelpop dropt bommetje

Nu de winter plots als een late lente of – zo u wil – een vroege zomer voelt, acht ze bij Pukkelpop de tijd rijp om een méér dan behoorlijke lading namen te lossen met toppers zoals Editors, Queens Of The Stone Age, The National en Outkast.

Editors worden voor de vierde keer verwacht in Kiewit, Queens Of The Stone Age keert voor de vijfde keer terug. Ook The National ziet zijn publiek dit jaar weer gestaag groeien en Outkast is dit jaar te zien op alle belangrijke festivals, waaronder dus ook Pukkelpop.

Het lijstje namen dat Pukkelpop vandaag dropt, is haast oneindig en gaat van indierock over metal tot elektronische muziek in alle mogelijke vormen. Een overzicht:

Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Calvin Harris, Deadmau5, Macklemore & Ryan Lewis, Outkast, Andy C, The Bloody Beetroots (live), Disclosure, Ed Sheeran, DJ Fresh & Messy MC, Jake Bugg, Kavinsky (Outrun Live), Portishead, Royksopp and Robyn Do It Again 2014, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Sub Focus, The 2 Bears, A Day To Remember, Anna Calvi, August Burns Red, Balthazar, Blaudzun, Bill Callahan, Black Lips, Bombus, Boy & Bear, Breach (DJ set), Bring Me The Horizon, Brodinski, Brody Dalle, Buraka Som Sistema, Calyx & Teebee & MC AD, Camo & Krooked present Zeitgeist, Cashmere Cat, The Cat Empire, Clean Bandit, Crookers, Deafheaven, Die Antwoord, Dirtyphonics, Drumsound & Bassline Smith (live), Dub FX, Duke Dumont, Dusky, Epica, Faul & Wad Ad, First Aid Kit, The Flatliners, Frank Turner And The Sleeping Souls, Flume, GTA, Hozier, I Am Legion (Noisia x Foreign Beggars), Janelle Monae, The Jillionaire, John Newman, John Wizards, Jungle, Kaytranada, Kelela, Kelis, Klangkarussell, Lonely The Brave, Mat Zo, Maybeshewill, MK, MØ, Modestep, Neck Deep, Neneh Cherry with RocketNumberNine, Nina Kraviz, Of Mice & Men, Omar Souleyman, Paul Woolford, DJ Snake, Red Fang, Rockwell, Shlohmo, Submotion Orchestra, Tensnake, To Kill A King, Tom Odell, Tourist, Truckfighters, Uncle Acid And The Deadbeats, XXYYXX en Young Fathers.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit. De ticketverkoop start woensdag 19 maart om 14u. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =