Eerste namen Grensrock duiken op

In Menen hebben de organisatoren van het gratis festival Grensrock hun eerste namen bekend gemaakt. Tubelight maakt zijn opwachting op 27 juni, Carneia mag een dag later het podium op.

Tubelight is al enkele jaren aan de slag, maar sinds hun finaleplaats bij Humo’s Rock Rally in 2012 zit alles in een stroomversnelling. Er werd veel opgetreden en de fanbase nam een mooie uitbreiding. Ondertussen zijn ze geëvolueerd naar een band met een volstrekt eigen sound waarbij Pyschedelische rock met Noise en Shoegaze wordt gemengd. Nu is Tubelight klaar voor een volgende stap. Hun nieuwe single ‘Coming After You’ kwam zeer recent uit en werd meteen opgepikt door Radio 1 en Studio Brussel, waar de song het ook goed deed in De Afrekening. De groep werkt volop aan een volgende single, die we in het voorjaar van 2014 mogen verwachten. De plaat volgt in het najaar van 2014.

Carneia is een eclectische geluidsdreun van progressive metal & alternative rock. Een experimentele band met een risicovolle sound die goochelt met weloverwogen riffing, dynamiek, grillige ritmepatronen en krachtige vocals. Op Grensrock brengt de band songs uit hun plaat ‘All Tongues Of Babel’, die in het najaar van 2013 verscheen.

Grensrock vindt plaats op 27 en 28 juni. Alle info: www.grensrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + 18 =