Ook Editors komen naar Pinkpop

Precies vier weken voor de traditionele Perspresentatie in Paradiso kan Pinkpop weer een mooie naam toevoegen aan het rijtje bevestigde namen. Met de komst van Editors op de Pinksterzondag krijgt ook deze dag steeds meer vorm.

Editors behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds het debuutalbum ‘The Back Room’ uit 2005 is het snel gegaan voor de band. Alle drie voorgaande albums van Editors behaalden de gouden status en de band deed grote shows op diverse festivals en in grote zalen. Ook Pinkpop is geen onbekend terrein en bij de terugkeer in Landgraaf worden hits als ‘Munich’, ‘Smokers Outside the Hospital Doors’, ‘Papillon’ en ‘A Ton Of Love’ zeker niet overgeslagen.

Pinkpop vindt plaats van 7 t/m 9 juni in Landgraaf (NL) met eerder bevestigde acts Metallica, Arcade Fire, Robert Plant and The Sensational Space Shifters, Rudimental, Avenged Sevenfold, Stromae, Ed Sheeran en Bastille. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 20 =