Maxïmo Park en meer voor Dour Festival

Dour Festival heeft opnieuw een flinke lading namen aan zijn programma toegevoegd. Deze keer zijn het o.a. Maxïmo Park, Hudson Mohawke, Paul Kalkbrenner en Totally Enormous Extinct Dinosaurs die het mooie weer komen maken.

Zoals het er al enkele dagen stormachtig aan toe gaat, zo is het team van Dour Festival in volle vaart een affiche aan het samenstellen die minstens even wervelend zal zijn. Beetje bij beetje krijgt deze 26e editie meer vorm. Getuige daarvan de nieuwe lichting namen die aan de affiche zijn toegevoegd: Paul Kalkbrenner, Détroit (Bertrand Cantat, Pascal Humbert), Raekwon, Maxïmo Park, Sick Of It All, Cerebral Ballzy, Dub Inc, Naâman, Biga Ranx, Disiz, Joke, Pfel (C2C/Beat Torrent), Hudson Mohawke, Jackmaster & Oneman present Can U Dance, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (dj set), Bondax (live), Doctor P, TC & MC Carasel, Friction & Linguistics, The Hard Way, Metrik & MC AdApt en Levela.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =