Paaspop strikt The Prodigy en Kaiser Chiefs

De internationale topacts The Prodigy, Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion staan op de aankomende editie van het Nederlandse Paaspop, dat dit jaar van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 1 februari om 10.00 uur. Deze week zullen de ticketprijzen bekend worden gemaakt.

Hele volksstammen groeiden op met de explosieve, hoogst opwindende en vooral baanbrekende electronische muziek van The Prodigy. De Engelse band die gedurende een kleine kwart eeuw dance achtereenvolgens definieerde, dicteerde en domineerde komt dit jaar naar Paaspop om met zijn talloze hits het publiek in extase te brengen. Daarnaast haalt de organisatie ook de internationaal vermaarde Engelse topacts Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion naar Schijndel.

De komst van The Prodigy is de voorlopige apotheose van de gefaseerde groei die Paaspop sinds 2011, toen het voor het eerst drie dagen duurde, heeft doorgemaakt. De organisatie leidde het festival sindsdien op alle fronten naar een climax. Het aantal acts en podia werd stevig uitgebreid met onder meer een heuse bowlingbaan (Club Lebowski, vorig jaar voor het eerst op Paaspop en een unicum in festivalland); de stoere rockkroeg Thunderbolt; dance-tempel Bavaria Playground en de Roxy, het paradijs voor liefhebbers van hip hop, drum ‘n’bass, dubstep en overige electro.

Paaspop telt nog meer interessante acts. Dit jaar zie je er ook acts zoals La Pegatina, Blaudzun, Blood Red Shoes, Triggerfinger, Kensington, Hatebreed, Band Of Skulls, The Exploited, Puggy, The Strypes, Public Service Broadcasting, Maaike Ouboter, Coely en vele anderen verschijnen.

Alle info: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − acht =