Dour Festival presenteert meer namen

Dour Festival presenteert vandaag enkele handen vol nieuwe namen. Onder meer Baauer, Mr. Oizo, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Steel Pulse, Intergalactic Lovers en 65daysofstatic zakken deze zomer af naar het Waalse plekje Dour. Alles samen verwacht de organisatie zo’n 200 namen, verspreid over 7 podia.

Na de aankondiging van o.a. Phoenix, Girls In Hawaii en Boys Noize kondigt Dour Festival de komst van 65daysofstatic, Baauer, Claptone, Connan Mockasin, Daniel Avery, DJ Rashad & DJ Spinn, Goldie, Hightone (live), Intergalactic Lovers, Klingande, Kölsch (live), Mr. Oizo, Noisia, Onra (live), Shantel & Bucovina Club Orkestar, Shigeto, Steel Pulse en The Underachievers aan. Nog niet overtuigd? Nieuwe namen worden nog tot mei aangekondigd.

Dour Festival is er volgend jaar van 17 t/m 20 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − acht =