Vijf nieuwe namen voor Rock Werchter

Na de recente aankondiging van Kings Of Leon, bevestigt de organisatie achter Rock Werchter 5 bijkomende namen voor de naderende editie van deze zomer. Onder meer Ellie Goulding, Babyshambles en MGMT geven present.

Vandaag worden opnieuw vijf namen toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter 2014. Nieuw zijn Ellie Goulding, Babyshambles, Birdy, MGMT en Crystal Fighters. Ellie Goulding en Crystal Fighters zullen op vrijdag 4 juli optreden in Werchter. Babyshambles, MGMT en Birdy worden toegevoegd aan het zondagprogramma. Meer namen volgen snel.

De organisatie geeft verder nog mee dat de dagtickets voor zaterdag 5 juli allemaal de deur uit zijn.

Rock Werchter is er van 3 t/m 6 juli 2014 met o.a. Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Placebo, The Black Keys, Kings Of Leon en Pixies. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + twintig =