Eindejaarslijstje 2013 van Mattias Baertsoen

Voldaan, zo voelen wij ons na het buitengewoon sterke muziekjaar 2013. Fantastische platen zoals die van Nick Cave & The Bad Seeds, die in het begin van het jaar een certitude voor de lijstjes leken, vallen op het einde van de rit zelfs buiten de top tien. Verder trekken groepen steeds vaker de baan op, omdat de inkomsten uit hun platenverkoop niks meer voorstelt. Hierdoor kregen wij het afgelopen jaar de kans om geweldige bands als My Bloody Valentine, Godspeed You! Black Emperor, The Knife en The Jesus & Mary Chain eindelijk eens aan het werk te zien. U merkt het al, ons hoort u niet klagen. James, de alternatieven voor Trouble Will Find Me!

  1. Daft Punk :: Random Access Memories
  2. Zomby :: With Love
  3. Forest Swords :: Engravings
  4. James Blake :: Overgrown
  5. Darkside :: Psychic
  6. My Bloody Valentine :: mbv
  7. Boards Of Canada :: Tomorrow’s Harvest
  8. Mount Kimbie :: Cold Spring Fault Less Youth
  9. Ghostface Killah & Adrian Younge :: 12 Reasons To Die
  10. Huerco S. :: Colonial Patterns

Net buiten de toptien gevallen: Fuck Buttons, Oneohtrix Point Never, Holden, Arcade Fire, Four Tet, The Haxan Cloak en Nick Cave & The Bad Seeds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − een =