Stromae bevestigd voor Pinkpop

Zopas heeft de Pinkpop-organisatie de komst van Stromae bevestigd. Stromae is op Pinkpop te zien op maandag 9 juni.

De Brusselse artiest Stromae heeft net tijdens zijn verassingsbezoek en -optreden in 3FM’s Glazen Huis bekendgemaakt dat hij een show zal geven op Pinkpop 2014. Stromae is een dichter, kunstenaar en chansonnier in één, gevangen in een lang, tenger postuur met een aparte motoriek. Zijn fotogenieke gezicht en opvallende kledij verhullen de bescheiden, beleefde en innemende Paul van Haver. Een ‘doodgewone’ Brusselse twintiger die naar eigen zeggen personages creëert in zijn muziek; een etalagepop als vaderfiguur in ‘Papaoutai’, een dronkenlap met liefdesverdriet in ‘Formidable’ en een androgyn wezen met twee gezichten in ‘Tous Les Mêmes’. Na zijn uitverkochte clubtour en een reeds uitverkochte Heineken Music Hall is Pinkpop de logische volgende stap, waar hij op 9 juni op het podium staat.

Pinkpop vindt plaats van 7 t/m 9 juni in Landgraaf (NL) met eerder bevestigde acts Metallica, Arcade Fire en Bastille. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × drie =