De gloednieuwe liefde van The Go Find

Lou Barlow van Sebadoh maakte er destijds een nummer van. Nu is het aan onze landgenoten van The Go Find om er een plaat over te maken. Het fonkelnieuwe album, met toepasselijke titel, A Brand New Love verschijnt op 7 februari.

Geen typische meisje ontmoet jongen lovestory, maar een liefdesplaat vol verfrissende gezichtspunten: blij versus droevig, melancholie versus levensvreugde of een filosofische insteek. Dat is naar eigen zeggen de nieuwste boreling van The Go Find. Een felgekleurd palet aan mooie songs dat de verschillende aspecten en tinten van de liefde belicht. Zoals altijd, met de nodige portie popmuziek.

Waar de vorige plaat al op zinspeelde, krijgt nu een duidelijke vorm. De voorliefde voor eighties pop vindt haar weg op zowat elk nummer, maar dan opgekalefaterd met een hedendaags mengsel van elektronica, indie en de bestaande sound van The Go Find. Of zoals de band het zelf verwoordt: “Wees niet verbaasd wanneer Brand New Love tot je splinternieuwe liefde uitgroeit.”

Wil je een voorsmaakje van de nieuwe plaat? The Go Find staat 13 december, nu vrijdag dus, op het Glimps festival in Gent en brengt alvast de versgemaakte nummers mee.

De tracklist van A Brand New Love is:

  1. Jungle Heart
  2. We Run
  3. Your Heart
  4. We Promised Together
  5. Summer Boys
  6. Japan
  7. On The Rebound
  8. The Message
  9. The River

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =