ENOLA VI.BE: Brickle

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Brickle.

Wie de laatste jaren wel eens een festival bezocht, kan er van meespreken: bassen zijn alomtegenwoordig geworden in elektronische muziek met de steile opmars van dubstep en aanverwante bass music. Ook de van oorsprong West-Vlaamse producer Brickle geeft diep ronkende en wiebelende bassen een bevoorrechte plaats in zijn muziek, maar weet tegelijkertijd een uitstekende melodische nadruk te leggen die zijn muziek meer diepgang geeft dan die van veel genregenoten. De vier tracks op deze vi.be zijn stuk voor stuk uitstekende instrumentale, elektronische composities, balancerend ergens tussen subtiele dubstep (“Visitors”), atmosferische synthescapades (“Take Me Higher”) en donkere triphopvibes (“Poets”) in, die vooral doen uitkijken naar een eerste ep of langspeler van Brickle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + elf =