Arcade Fire op Pinkpop

Met de bevestiging van Arcade Fire is er weer een prachtige naam toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2014. De Canadese rockband is een van de spannendste acts van het moment en staat geprogrammeerd op Pinkstermaandag 9 juni.

De band gevormd rond het echtpaar Win Butler en Régine Chassagne bracht op 25 oktober hun nieuwe album ‘Reflektor’ uit. ‘Reflektor’ is de door critici bejubelde opvolger van album ‘The Suburbs’ en bijbehorende single ‘We Used To Wait’, waarmee Arcade Fire definitief doorbrak.

Vorige week werd ook de komst van Metallica naar Landgraaf bekend gemaakt. Met ‘Metallica by Request’ wordt Pinkpop 2014 ongetwijfeld legendarisch afgesloten. De kaartverkoop voor de 45e editie van Pinkpop begint op zaterdag 15 maart 2014 om 10.00 uur.

Bij Pinkpop horen fijne tradities zoals de Gouden Tip waarbij de Pinkpop fans hun wensen kenbaar maken en hiermee het programma deels kunnen bepalen. Via de website en de facebook-pagina kan men tot 24 december a.s. drie favoriete acts opgeven. De Gouden Tip is voor de organisatie in al die jaren een uitstekend middel gebleken om te horen welke nieuwe acts men wil zien op Pinkpop en tevens maken de deelnemers kans op allereerste entreekaarten voor het festival.

Pinkpop vindt plaats tussen 7 en 9 juni in Landgraaf (NL). Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × twee =