Gabriel Rios doet het in stukjes

Door

Het heeft meer dan drie jaar geduurd, maar Gabriel Rios heeft eindelijk een nieuwe plaat om aan het publiek voor te stellen. Vanaf 21 oktober worden de twaalf tracks op This Marauder’s Midnight individueel én in digitale vorm op de wereld afgevuurd.

Fans van Rios zullen iedere derde maandag van de maand kennis kunnen maken met een van de twaalf nummers op het album. Bovendien kan je via de website van de singer-songwriter steeds een live-uitvoering van het nummer in kwestie bekijken. Natuurlijk kan je de tracks ook kopen via iTunes of uitgebreid beluisteren op Spotify of Deezer. Hou de website van Rios zeker in de gaten aangezien je binnenkort meer info rond een uitgebreide theatertour mag verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + elf =