Raketkanon op zoek naar figuranten

Zin om mee te spelen in de nieuwe videoclip van Raketkanon? De Gentse band is op zoek naar enthousiaste figuranten. Dresscode: kleed je alsof je een trouwfeest zou bijwonen.

De vier lawaaimakers zijn toe aan de derde single van hun eerste album RKTKN #1. Voor de shoot van de daarbijhorende clip namen ze opnieuw Maximiliaan Dierickx (Herman (Raketkanon), Dave ( Soulwax)) en Marc Roels (Oh Willy) onder de arm. Onder meer het Belgische topmodel en actrice Delfine Bafort zal een bijdrage leveren. Meer kan de band nog niet verklappen.

Wie zijn kan vrijmaken op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober, moet zijn of haar contactgegevens doorsturen naar raketkanon@amorarte.be. De enige opdracht is om strak uitgedost naar de opnames te komen. Raketkanon nam al eerder videoclips op voor “Herman” en “Judith” (zie link hieronder, om u alvast op te warmen), en speelt op 23 oktober in De Centrale in Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × twee =