Nieuwe namen voor Lokerse Feesten

Na de eerdere aankondiging van metal-helden Motörhead, Deep Purple, Alice Cooper en Monster Magnet, volgen deze keer enkele zeer uiteenlopende acts met o.a. Iggy & The Stooges, Snoop Lion, Empire Of The Sun en Enter Shikari.

Die uiteenlopende acts mag je zeer letterlijk nemen. Van de oerpunk van Iggy & The Stooges (03/08), over de smokin’ funk en reggae van Snoop Lion (07/08) en de perfecte pop van Empire Of The Sun (07/08), tot de zeer populaire jeugdhelden Enter Shikari (03/08), Yellowcard (03/08) en Far East Movement (07/08). De Redbull Elektropedia Room wordt gevuld met Sound Of Stereo, Ego Troopers en Compuphonic. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 2 t/m 11 augustus. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − vijf =