Masters@Rock strikt Therapy? en Good Riddance

Ook in Torhout wordt hard verder gewerkt aan de affiche van Masters@Rock. Het festival kondigt vandaag nog enkele bands aan voor de komende editie van het festival op 30 en 31 augustus. Onder meer Therapy? en Good Riddance komen dan naar België.

Met trots kondigt Masters@Rock vandaag zeven nieuwe namen aan, waardoor de affiche voor vrijdag 30 augustus compleet is. Op vrijdag vullen Therapy? (UK), Good Riddance (USA) en Toxic Shock het rijtje namen aan. Voor zaterdag 31 augustus houdt de organisatie nog tot eind juni twee grote namen achter de hand, waaronder een headliner een groep die tussen Sick Of It All en Guano Apes zal spelen. Maar in afwachting daarvan worden vandaag alvast Powerwolf (D), Spoil Engine, Wallace Vanborn en Godsizes (UK) aangekondigd.

Alle info: www.mastersatrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 3 =