The Hickey Underworld, The Black Heart Rebellion en meer voor Rock Olmen

In Olmen vindt op vrijdag 26 juli opnieuw Rock Olmen plaats, een festival dat zich doorheen de jaren een eigen identiteit heeft aangemeten en dezer dagen kan uitpakken met fijne namen zoals The Hickey Underworld en The Black Heart Rebellion.

Rock Olmen programmeert ook dit jaar weer op drie podia. Zoals gebruikelijk krijgen de Main Stage en Chapel Stage opnieuw hun vertrouwde plekje, en keert ook het derde podium – De Stoot – terug na het succes van vorig jaar. Op dat derde podium treden dit jaar alvast het Antwerpse In-Kata en The Black Heart Rebellion uit Gent aan. Eerder gaf de organisatie ook de komst van Mister & Mississippi (NL) al prijs.

Ook met Roza Parks brengt Rock Olmen behoorlijk wat pit op de affiche en met The Hickey Underworld kunnen we nu reeds de headliner van 2013 aankondigen. Laatstgenoemde won in 2006 Humo’s Rock Rally en mag in mei samen met Two Gallants touren. Het album “The Hickey Underworld” uit 2009 kreeg vorig jaar een succesvol vervolg met “I’m Under The House, I’m Dying” en de band kan voor Rock Olmen uit een behoorlijk repertoire putten.

De festivalorganisatie kondigt in de komende weken meer namen aan. Alle info: www.rockolmen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 2 =