Minidocumentaire over Converge-frontman

12 minuten, meer is niet nodig om een eerlijk portret te schetsen van een van de opmerkelijkste artiesten uit de hardcorescene.

Jacob Bannon stond in 1990 op veertienjarige (!) leeftijd mee aan de wieg van Converge. Al meer dan twintig jaar verlegt zijn band grenzen in de extreme muziekscene. Maar de visueel kunstenaar is ook de oprichter en eigenaar van Deathwish Inc., een van de belangrijkste hardcorelabels vandaag. Rungs In A Ladder laat Bannon in zijn huis, tijdens zijn bokstraining en in zijn atelier zien maar laat vooral de anders zo introverte zanger reflecteren over de bepalende gebeurtenissen in zijn leven en de constante drang naar de creatie van kunst.

De korte documentaire werd geregisseerd door Ian McFarland. Rungs In A Ladder is de laatste in een reeks minidocumentaires van het productiehuis McFarland & Perci waarin artiesten uit de underground aan het woord komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + 13 =