LeFtO brengt compilatiealbum uit

Wie in de geregeld in het deejaywereldje vertoeft, kent hem als een fijnproever van soul, wereldmuziek en broken beats. Een grote kans dat je hem aan het werk zag in het voorprogramma van muzikanten als Aloe Blacc, José James en DJ Vadim. Met zijn zondagshow op StuBru bewijst hij week na week meer dan een doorsnee deejay te zijn. Gilles Peterson is fan – en dat mag als een compliment beschouwd worden. Met een eerste compilatiealbum bij Universal onderstreept onze Brusselaar dat hij een stevige selectie kan maken van vertrouwde en nog te ontdekken artiesten.

LeFtO Vol.1 is ondertussen al op iTunes te verkrijgen en zal volgende week vrijdag tevens in de reguliere winkels verschijnen. Het album telt achttien tracks met onder andere Flying Lotus en Michael Kiwanuka maar ook artiesten die voorlopig nog geen belletje doen rinkelen. Als u liever LeFtO aan het werk ziet, kunt u deze zomer terecht op Dour en M-Idzomer voor een stevige portie zomermuziek en zwoele beats.

1. Jameszoo Kiwanushi And The Gorgonzola
2. Michael Kiwanuka Tell Me A Tale
3. Amp Live Differ.e.n.t.
4. Zara McFarlane Mama Done
5. The Park These Are The Days
6. Lefties Soul Connection Featuring Michelle David She’s Not Answering
7. The Two.Fifteens PatchedUppRugby
8. Gregory Porter 1960 What?
9. Kubus & Sticks Winterklaar
10. Flying Lotus AB-Original
11. Miki Grems Miki
12. Ben Westbeech Butterflies
13. Ifan Dafydd To Me
14. Blackwax Offkey
15. Simbad Real Players
16. Gang Colours Fancy Restaurant – Machinedrum Remix
17. Kramphaft Perfect Gain Structure
18. goldFFinch Belle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × drie =