Lefto is Made In Belgium

Nu zondag 6 oktober pakt DJ Lefto in de Gentse Vooruit uit met Made In Belgium, een avond die volledig draait rond jong Belgisch talent.

Met Made In Belgium presenteert Lefto een staalkaart van wat wel eens de volgende grote namen in de Belgische scene zouden kunnen worden. Dat doet hij samen met Democrazy en Red Bull Music Academy. “Ik geloof heel hard in jong, Belgisch talent”, vertelt Lefto. “Het zou zonde zijn als ze onder de muzikale radar bleven. Met Brihang, Yellowstraps & Le Motel, LTGL, Seiren, Loscobeats en Fris hebben we acts uit alle hoeken van het land, waarvan wij vinden dat ze meer aandacht verdienen.”

Alles begint al vanaf 18u. met een Belgian Music Only-DJ-set van Onda Sonora, waarna Lefto tot 21u. live vanuit de Vooruit zijn vaste radioshow voor Studio Brussel zal verzorgen. Ook tijdens die uitzending zullen live-optredens en DJ-sets van het jonge talent gepland staan. Waarna Onda Sonora en de jonge Leuvense producer Fris om 21u.weer overnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 16 =