Griekenland vs. Duitsland

De politiek geladen clash van vanavond levert hopelijk ook wat leuke voetbal op. Indien niet, dan kan je de twee helften van de match misschien vullen met de zwoele stonerrock van 1000Mods uit Griekenland en de liedjes van de Duitse singer song writer Conny Ochs.

1000mods draaien al een paar jaar mee in de Europese stonerrock scene en vorig jaar brachten ze het zeer genietbare album Super Van Vacation uit, de liefhebber van Kyuss en Fu Manchu vergeeft het Griekse volk al zijn schulden na het horen van dit stomend potje riff gyros.
Duitsers zijn koud, afstandelijk en medogenloos, zegt men, maar Conny Ochs is hier om het tegendeel te bewijzen. Vurig zijn gitaar, breekbaar zijn stem en er stroomt meer passie in zijn bloed dan in dat van de gemiddelde tifosi

Wie halen het, de Griekse gierende riffs of de Teutoonse tokkelaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 4 =