Britse metalfestivals verdoemd

Nadat eerder dit jaar het Sonisphere festival afgezegd moest worden, vermoedelijk wegens financiële problemen, is het nu de beurt aan het Download festival in Donington om met pech af te rekenen. Het hondenweer deed de organisatie beslissen om de start enkele uren uit te stellen, de camping staat onder water, het verkeer zat muurvast, de programmatie werd omgegooid en enkele bands zouden niet kunnen optreden.

De Britten gaan met zulke overmacht natuurlijk iets anders om dan wij dat zouden doen. Zoek gerust op twitter naar tweets met de term ‘drownload’ voor wat hilarische berichten bij semi-apocalyptische beelden van modder, regen en modder. Hopelijk zijn de weergoden onze festivals wat beter gezind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + negen =