Nieuw album Grizzly Bear

Een tijdje geleden blokletterde de wall van facebook al “currently mixing upcoming album” en nu bevestigen Edward Droste, Daniel Rossen, Chris Taylor en Christopher Bear (Grizzly Bear dus) ook de geboortedatum van hun voorlopig naamloze nieuwe spruit. Op 18 september zal de wereld de opvolger van Veckatimest kennen.

Drie jaar na het verschijnen van hun laatste album, staan de beren ongeduldig op en neer te wippen om iedereen hun nieuwste werk te laten horen. En om hun winterslaap, en die van hun fans, helemaal van zich af te schudden, werd er al een nieuwe song “Sleeping Ute” op pad gestuurd.

De band neemt de nieuwe plaat overigens meteen mee op wereldtournee. Op 16 september, twee dagen voor de officiële release, zullen de nieuwe nummers dus al te horen zijn in Tennessee. De Belgen krijgen dan nog twee maanden tijd om het meezingen onder de knie te krijgen want het zal al november zijn wanneer de Grizzly Bear World Tour halt houdt in de AB.

De titel van het album blijft op dit moment nog een groot mysterie, maar de songs die op dat album terug te vinden zijn, kregen wel al een naam:


  1. Sleeping Ute

  2. Speak in Rounds

  3. Adelma

  4. Yet Again

  5. The Hunt

  6. A Simple Answer

  7. What’s Wrong

  8. Gun-Shy

  9. Half Gate

  10. Sun in Your Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × twee =