Flaming lips doen een Jay-Z

Flaming lips proberen het zelfs beter te doen dan de rapper want op 27 juni zullen ze proberen hem van zijn recordtroon te stoten. De band zal namelijk een plaats in het Guinness book of world records proberen te veroveren en gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk live concerten (op verschillende plaatsen) te spelen in 24u.

Rapper Jay-Z gaf het goede voorbeeld door in 2006 in zeven verschillende steden zijn album ‘Kingdom Come’ te promoten. Hij begon op 18 november om 7u in Atlanta en eindigde op 19 november om 1u15 in Las Vegas. En dat wil de band rond Wayne Coyne nu dus graag overdoen. Hun dagtournee, die acht steden zal aandoen, zal op 27 juni ’s ochtends starten in Memphis en zal 24u later eindigen in New Orleans.

Wayne Coyne kan zich naar eigen zeggen niet meer herinneren of hij hiervoor gevraagd werd of dat hij zich vrijwillig kandidaat gesteld heeft, maar het feit blijft dat hij deze zomer in een volledig uitgeruste tourbus door Amerika zal trekken. Dit alles zal gebeuren in het kader van MTV’s O music awards, een prijzenshow om het beste van de digitale muziekwereld in de bloemen te zetten. Er worden prijzen uitgedeeld gaande van “beste Twitter artiest” tot “best muzikale app”.

Het zal overigens ook de eerste awardshow worden die 24u via livestream te volgen zal zijn, zodat iedereen gewoon kan blijven zitten waar hij/zij normaal zit: achter de computer, ipad of iphone. Confetti!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 1 =