Dour vervolledigt affiche

De laatste 14 dagen spuwde Dourfestival meer nieuwe affiche-aankondigingen uit dan politici kritiek op de media. Deze morgen kwam daar een einde aan met de bekendmaking van de finale nieuwe namen. Finley Quaye en The Pharcyde + live band zijn daar allicht de bekendste van. Donderdag maakte het festival ook nog een rijtje rauwe rakkers bekend die op The Cannibal Stage zullen aantreden tussen 12 en 15 juli. De bekendste namen hiervan zijn NOLA legendes Crowbar, metalcore sterren Heaven Shall Burn en de Franse metalveteranen van Lofofora.

Alle laatste nieuwe namen:
The Pharcyde + Live Band / Baxter Dury / Jack Beats live / Doomtree / Grems & PmpDj / Finley Quaye / Juveniles / Rich Aucoin / Devilman / The Inspector Cluzo & The Fb’s Horns/

Heaven Shall Burn / Crowbar / Your Demise / Lofofora / Rise of the Northstar / Headcharger / Dirty Fingers / KomaH + COVER NIGHT with Bulls on Parade Rage Against The Machine-tributeband / Machine Gun Plays AC/DC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − 5 =