De toekomstige grote kleppers

De jongste weken kon je in de Gentse Charlatan al naar fijne concerten van de jonge wolven van Veronica Falls, Ford & Lopatin en iLikeTrains en ook de komende weken plant Democrazy weer een aantal concerten met aanstormend talent onder de noemer “Big Next”.

De mosterd voor Big Next werd gehaald bij showcase-festivals als London Calling in Nederland en NME Introducing aan de overzijde van het Kanaal. De komende weken kan je in de Charlatan opnieuw terecht om de herfstblues te verdrijven middels muzikaal fijns.
Op zaterdag 19 november komt Stevie Jackson van Belle And Sebastian langs, samen met The Wellgreen.

Volgende week woensdag is het de beurt aan Com Truise, het alter ego van producer Seth Haley, de man die met zijn nieuw project probeert om Boards Of Canada met New Order te verzoenen. Het Kortrijkse en in mysteriën gehulde Jealov is die avond eveneens van de partij.

Op 29 november is het meebrengen van gehoorbescherming aan te raden, wanneer Iceage en Eagulls de volumeknop naar rechts draaien en de Vlasmarkt onder gitaargolven bedekken.
Daags nadien kan je naar Some Say Yes Some Do Less en Mister Heavenly, een pop-rock-gezelschap met links naar Modest Moust Mouse, Islands en Man Man.
Het voorlopig laatste Big Next-concert dit jaar wordt waarschijnlijk ook het beste: op 9 december treedt freaky electro-operagezelschap Austra (foto) aan in de Charlatan.
Gaat dat horen en zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − vijftien =