The Scene is overal

Als we The Scene ooit al eens als een machine hebben omschreven, dan één die niet van stoppen weet. Vier jaar na de triomfantelijke eerste reünieconcerten staat het derde album sindsdien in de steigers. Als opmaat daarvoor kun je nu al de single “Overal” kopen via itunes.

Het is menens dus, zo blijkt maar weer. Nadat Liefde op doorreis de hernieuwde samenwerking twee jaar geleden bezegelde, gaat The Scene verder. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan album nummer elf, en de sfeer zit goed, zo blijkt uit een post op hun website:

“Ons oefenkot is tijdelijk omgebouwd tot studio. Met groot enthousiasme ziet – tussen snoerenspaghetti, dempschotten, lege flessen en lopend buffet – onze nieuwe CD het licht. De techniek is in handen van Emile den Tex die onder andere staat voor een unieke opnamemethode – zoals ooit toegepast door Led Zeppelin en de Stones.”

Het nog titelloze album zal op vrijdag 12 februari in de winkel liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + negen =