Deweze en Vandenbergh komen met het Sukilove String Orkestra

Neem vijf strijkers, één elektrische gitaar en de stem van Pascal Deweze en je hebt Sukilove String Orkestra. Gisteren werd het eerste nummer “The Present Never Knows” op soundcloud gedropt.

Deweze en de rest van de band zaten sinds de release van Static Moves niet bepaald stil, zo was er natuurlijk Broken Glass Heroes, maar werd er ook geproduceerd voor o.a. The Galacticos, The Nursery Rhyme, I Love Sarah en The Sore Losers. En waren bandleden mee op tour met Nive Nielsen & the Deer Children en Tom Pintens.

Aangekondigd als ‘een onwelvoeglijke maar welgemeende poging om één stem, elektrische gitaar en 5 strijkers te laten twijfelen tussen klassiek klassiek en modern modern’, is Sukilove String Orkestra een nieuw project van Deweze en Tim Vandenbergh buiten het reguliere Sukilove om. Klinkend als de soundtrack bij lang vervlogen tijden is het nog even wachten op wat er gaat volgen. “The Present Never Knows” kan hier beluisterd en gedownload worden.

In de normale bezetting speelt Sukilove voor het eerst weer 2 Mei op Stoemp!, in café Roskam.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 9 =