Charlotte Gainsbourg en Villagers samen op single

Speciaal voor Record Store Day dat morgen plaatsvindt komt er een split 7 inch single uit van Charlotte Gainsbourg en Conor O’Brien (Villagers). En … deze zou ook in België te krijgen moeten zijn.

Al vermoeden we dat er een kleine speurtocht gedaan moet worden waar dan precies, en de wekker zetten zal ook geen overbodige luxe zijn om dit kleinood ook daadwerkelijk in handen te krijgen. Memoir/Set The Tigers Free is de voorbode van Live and Unreleased, het album dat in de herfst moet uitkomen met nooit eerder uitgebracht materiaal en een tour DVD.

Gainsbourg vroeg een tijd geleden aan Villagers voorman Conor O’Brien of hij zin had om samen te werken et voila, O’Brien trok Studio Ferber in met de chanteuse en kwam met “Memoir” naar buiten. Een nummer dat inmiddels ook de setlist van Villagers gehaald heeft, dus wie weet hoort U het wel tijdens zijn passage op Les Nuits Botanique. “Set The Tigers Free” is een spiksplinternieuw Villagers nummer en staat op de B-kant van de speciale single. O’Brien was overigens ook verantwoordelijk voor het artwork.

“Memoir/Set The Tigers Free” verschijnt in gelimiteerde oplage als doorschijnende 7’’ en komt 25 april digitaal uit. Villagers doet 15 mei Les Nuits Botanique aan en Charlotte Gainsbourg verschijnt binnenkort, behalve met een album ook in een film met Pete Doherty genaamd Confession d’un enfant du siècle.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + elf =