Eels geeft gratis EP weg bij wereldtournee

Tremendous Dynamite, zo heet de nieuwe wereldtournee van Eels, die Mark Everett 30 juni op de Werchter weide zal brengen. Om te vieren dat de band uit Los Angeles weer over de globe gaat trekken geven ze drie nummers van de albumtrilogie (Hombre Lobo, End Times en Tomorrow Morning) als EP weg.

E lijkt de laatste paar jaren goed op dreef te zijn, de albums volgen elkaar in rap tempo op en de tournees lijken nu ook constant te zijn. Zo liet de man zelf al weten dat hij zich enorm verheugt om weer de baan op te gaan: “We’re looking forward to playing in some of the places we weren’t able to get to last time and coming back to some of the places we couldn’t resist returning to. There will be lots of fun surprises for old and new fans alike. I can’t wait.” De eerste verrassing is er voor de fans alvast in die speciale Trilogy EP die via de website gratis te downloaden is.

Eels speelt zoals gezegd 30 juni op Rock Werchter, 1 juli op zusterfestival Arras en voor wie het liever wat kleinschaliger ziet, spelen Everett en de zijnen 17 juni in Luxemburg, 20 juni in Heerlen en 21 juni in Eindhoven.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − 3 =