Kitty, Daisy and Lewis laten tijden van weleer herleven op tweede plaat

Broer en zussen Durham, beter bekend als Kitty, Daisy & Lewis brengen eind mei hun tweede album Smoking In Heaven uit, dat net zoals voorganger Kitty, Daisy & Lewis muzikale genres uit lang vervlogen tijden weer sprankelend maakt.

Veel potten braken ze aan deze kant van het Kanaal nog niet, al vermoeden we dat bij het horen van de bescheiden hit “Goin’ Up The Country”, een oh ja belevenis niet veraf is. De nog zeer jonge familie Durham begon een paar jaar geleden in een Noord- Londense pub, sleurden vader Graeme mee de studio in en kwamen naar buiten met een mix van R&B, Swing, Jump Blues, Country and Western, Blues, Hawaiian en Rock ‘n’ Roll op debuutplaat Kitty, Daisy & Lewis.

Voor opvolger Smoking In Heaven schreven ze zelf alle muziek, sloten zich vervolgens op in hun thuisstudio, die volgestouwd staat met opnameapparatuur uit de jaren veertig en vijftig en kwamen met 13 nieuwe nummers op de proppen.

Tracklist Smoking In Heaven:

 1. Tomorrow
 2. Will I Ever
 3. Baby Don’t You Know
 4. Don’t Make a Fool Out of Me
 5. I’m Going Back
 6. Paan Man Boogie
 7. Messing With My Life
 8. What Quid?
 9. You’ll Soon Be Here
 10. I’m So Sorry
 11. You’ll Be Sorry
 12. I’m Coming Home
 13. Smoking in Heaven

Het album dat 30 mei uitkomt, wordt vooraf gegaan door dubbele A-kant “I’m So Sorry/I’m Going Back”, die hier alvast te beluisteren is en vanaf 18 april aangeschaft kan worden.

Kitty, Daisy & Lewis – I’m So Sorry/I’m Going Back (AA single) by Sunday Best

Smoking In Heaven zal behalve als digitale release, ook uitkomen op CD, LP en deluxe 6×10” 78rpm vinyl.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 5 =