Organisatoren Couleur Cafe maken nieuwe namen bekend

Ieder jaar gaat op de Brusselse Tour & Taxis site het meest kleurrijke en exotische festival van het jaar door. De organisatoren van Couleur Cafe maakten zonet enkele nieuwe namen bekend die op de affiche zullen prijken en dat zijn niet van de minste.

Niemand minder dan Wyclef Jean, die zich recent nog kandidaat stelde om president van Haïtti te worden, komt naar het festival. En ook R&B sensatie Janelle Monaé tekent present. De jonge artieste werd ontdekt door Big Boi van Outkast en tekende later een contract bij Bad Boy Records van Diddy.

Naast Wyclef Jean en Janelle Monaé staan ook het Spaanse collectief Ojos de Brujo en de Franse band Dub Incorporation op het podium. De lijst wordt verder aangevoerd met Band Of Gypsies, Yael Naim, Patrice en Sergent.

Al dat mooi volk komt tussen 24 en 26 juni afgezakt naar Tour & Taxis in Brussel. Eerder werden reggaester Tiken Jah Fakoly, Congotronics Vs. Rockers en de 8 Wanted! bands: Gloria & BRZVLL, Merdan Taplak (live), Wild Boar & Bull Brass Band, Antwerp Gipsy Ska Orchestra, Buenas Ondas, Sayon Bamba, Los Callejeros en Jammin’ Troopers, aangekondigd.

Wie er bij wil zijn, kan vanaf zaterdag 19 maart tickets kopen via de website van Couleur Cafe.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 10 =